Dokonca aj zrelé paradajky dokáže tento nôž hladko nakrájať.
Použitie: ako krájač: paradajky, citrón, kiwi atď.
ako nôž: rohlík, bageta atď.. Vyrobené v Seki, Japonsko.
Čepeľ : 420J2 Stainless Steel
Rukoväť : PP resin
Celková dĺžka: 205mm
Dĺžka čepele: 80mm
Hrúbka čepele : 1mm
Made in Seki City, Japan
KANETSUNE SEKI je značkou spoločnosti KITASHO CO., LTD.Spoločnosť Kitasho Co., Ltd. bola založená v japonskom meste Seki City v roku 1964. Od roku 1930 naši predkovia vyrábajú nože na veľkoobchod. Mesto Seki sa nachádza v strede Japonska, kde sa v Japonsku a na celom svete nazýva „mestom nožov“.Značka „Kanetsune“ bola pomenovaná po slávnom výrobcom mečí, Kanetsune žil v období Muromachi okolo 14-15 storočia. Vyrobil veľmi kvalitný a tvrdý Katan, ktorý pozná veľa Samurajov v Japonsku a zámorí. Niektoré z jeho mečov sú vystavené v múzeu Katana v meste Seki.Neustále sa usilujeme o to, aby sme pripravili ostré a tvrdé nože, ktoré sú obľúbené po celom svete. Seki-city bude pokračovať v dedičstve výroby nožov pomocou zdedených techník, ako bola katana vyrobená približne pred 800 rokmi.Sme spoločnosť, ktorá sa podieľala na výrobe kvalitných nožov vyrobených v meste Seki v Japonsku. Kombináciou novej myšlienky s tradičnými technikami veríme, že naše výrobky budú ďalej napredovať. Budeme pokračovať v dosahovaní najvyššej kvality na svete.